Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3471 niezalogowanych)
1 Post

(vika)
Wiking
Ta dyskusja..........brrrrrrrr
Miałam dzis okazje posłuchac w pracy przy lunch`u jak sie kierownik ze sprzątaczką przechwalali/rywalizowali kto pierwszy jadł ser pleśniwy. Ona mówiła, ze stryj był w Ameryce i przesylał im w paczce, a on się upierał, ze to jednak on był pierwszy bo ojciec pływal w dalekie rejsy i stamtąd do domu przywoził... he he
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
truskawkowa napisał:
..to wieczne umoralnianie staje juz nie zniesienia

A JAK SWÓJ post przed puszczeniem w obieg można nie sprawdzić i..............................

A tak a pro po , jeżeli facet pisze to co pisze to On jest dobry i biedny...

I on nie znając mnie ...nie ocenia Mnie swoimi tekstami typu..."BURAK!!!!" ...
lub..."tobie to chyba się w głowie poj...ło...." to Twoim zdaniem są komplementy...? .

I Ja powinienem być z tego zadowolony...?

WEŹ się "truskawkowa" wymyj nie zapomnij o ząbkach i IDŹ SPAĆ BO NAPRAWDĘ JESTEŚ PRZEMĘCZONA a jutro może być jeszcze gorzej...

A jak jednak nie posłuchałaś to weź od początku przeczytaj bezstronnie wszystkie posty z własnymi przede wszystkim i może zrozumiesz to co nie jest zrozumiałe...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vika)
Wiking
gabriel napisał:
truskawkowa napisał:
..to wieczne umoralnianie staje juz nie zniesienia

A JAK SWÓJ post przed puszczeniem w obieg można nie sprawdzić i..............................

A tak a pro po , jeżeli facet pisze to co pisze to On jest dobry i biedny...

I on nie znając mnie ...nie ocenia Mnie swoimi tekstami typu..."BURAK!!!!" ...
lub..."tobie to chyba się w głowie poj...ło...." to Twoim zdaniem są komplementy...? .

I Ja powinienem być z tego zadowolony...?

WEŹ się "truskawkowa" wymyj nie zapomnij o ząbkach i IDŹ SPAĆ BO NAPRAWDĘ JESTEŚ PRZEMĘCZONA a jutro może być jeszcze gorzej...

A jak jednak nie posłuchałaś to weź od początku przeczytaj bezstronnie wszystkie posty z własnymi przede wszystkim i może zrozumiesz to co nie jest zrozumiałe...

...ale ty jesteś uciążliwy, czy ty nie masz baby?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
Gabrielu wyluzuj troszeczkę ,może Lukass nie jest typem faceta który może dwa tygodnie przeleżeć na sofie z pilotem od telewizora w jednej a piwem w drugiej ręce??.Czyżbyś był zazdrosny że chce pracować?nie sądze.Lukass nie wiem gdzie mieszkasz ale nie masz prawa pisać że Gabriel mieszka na zadupiu i jest burakiem !!(a tak nawiasem pisząc to chciałbym pojechać kiedyś w okolice Bodø i zobaczyć na własne oczy zorze polarną,tą którą Gabriel tak ładnie opisał,w Oslo to niemożliwe )Ja mieszkam niedaleko Oslo i moge powiedzieć tyle że porównując Oslo do Londynu (mieszkałem tam kilka lat) to Oslo wygląda jak wioska,nic tu nie ma!!.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
65 Postów

(Lukass)
Początkujący
zadufany w sobie polaczek!!JA mam i nikt nie bedzie miał, tak pewnie o sobie myślisz?!! typowe zachowanie rodaków za granicami kraju,są oczywiście wyjątki ale ty gabrielu do nich nie należysz!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vika)
Wiking
qantan napisał:
Gabrielu wyluzuj troszeczkę ,może Lukass nie jest typem faceta który może dwa tygodnie przeleżeć na sofie z pilotem od telewizora w jednej a piwem w drugiej ręce??.Czyżbyś był zazdrosny że chce pracować?nie sądze.Lukass nie wiem gdzie mieszkasz ale nie masz prawa pisać że Gabriel mieszka na zadupiu !!(a tak nawiasem pisząc to chciałbym pojechać kiedyś w okolice Bodø i zobaczyć na własne oczy zorze polarną,tą którą Gabriel tak ładnie opisał,w Oslo to niemożliwe )Ja mieszkam niedaleko Oslo i moge powiedzieć tyle że porównując Oslo do Londynu (mieszkałem tam kilka lat) to Oslo wygląda jak wioska,nic tu nie ma!!.

Oslo to najwieksze miasto w Norwegii. Wiem o czym mówisz tu nigdzie nic nie ma. Ale krajobrazy jak z BAJKI, zgodzisz sie ze mną.
Nigdy nie byłam w Oslo ale moje kolezanki z pracy uważają, że to w i e l k i e miasto he he
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
Viko piękne krajobrazy to na codzień widzi właśnie Gabriel
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vika)
Wiking
qantan napisał:

szkoda, ze ,,kryzys go dopadl,, bo bym sie na piwko wprosila
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
vika napisał:
qantan napisał:

szkoda, ze ,,kryzys go dopadl,, bo bym sie na piwko wprosila

Viko Gabriela kryzys nie dopadł i mam nadzieję że ma sie dobrze

tu gdzie mieszkam w okolicach Sanddvika terz są ładne miejsca ale nie takie jak u Gabriela

ps:Gabriel troche Ci tego zazdroszcze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vika)
Wiking
Całe to wybrzeże to wielki cud natury...latem!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok